Zoeken op auto

Bandafmetingen per auto

Om u te helpen de beste keuze te maken bij het bestellen van uw banden, kies alstublieft het merk van uw voertuig uit de onderstaande lijst.

Deze stap zal ons helpen om gemakkelijker de banden en afmetingen te identificeren die geschikt zijn voor uw voertuig. We hebben banden voor alle merken voertuigen, dus u vindt altijd een band die compatibel is met uw behoeften, en dat tegen onverslaanbare prijzen.

Wat is de maat van mijn autobanden?

De beste manier om de maat van de te bestellen banden voor uw auto te kennen of te controleren, is door te verwijzen naar de aanduidingen van de breedte, hoogte en diameter op de zijkant van uw band.

Als u uw voertuig niet bij de hand heeft, kunt u onze online configurator gebruiken om een lijst te krijgen van bandenmaten die compatibel zijn met uw auto. Eenvoudig, duidelijk en efficiënt, als u weinig kennis heeft, kunt u met deze zoekopdracht in een paar klikken de juiste autobanden vinden.

Tip voor wie het onderste uit de kan wil halen: het is heel goed mogelijk om banden met een hoger draagvermogen of hogere snelheid op uw voertuig te monteren dan de oorspronkelijke banden.

Voor winterbanden: het is mogelijk om een snelheidsindex te kiezen die één letter lager is dan die van de oorspronkelijke zomer- of 4-seizoenenmontage. Alle informatie over de belastings- en snelheidsindex vindt u in onze gids.

LiveChat
Whatsapp Messenger