Vind de stalen velgen die bij uw voertuig passen

Om uw voertuig tegen de beste prijs uit te rusten, biedt Banden Leader u een grote selectie goedkope stalen velgen zorgvuldig uitgekozen door ons team.

Om uw bestelling zo simpel mogelijk te maken, bieden wij u een selectieprogramma dat u helpt bij uw aankoop. Dit programma is voor u ontworpen om te voorkomen dat u het verkeerde model velg selecteert, wat niet compatibel zou zijn met uw voertuig. U koeft alleen het merk en het model van uw voertuig aan te geven en de gewenste diameter voor uw velg.

Bestel uw lichtmetalen velgen tegen een gereduceerde prijs.

Veel automobilisten bestellen stalen velgen om een winterpakket te maken (velgen + winterbanden) en hoeven in de winter hun banden niet van hun velgen te verwijderen. Bovendien zijn de lichtmetalen velgen sterker en zwaarder dan de aluminium velgen, waardoor ze ideaal zijn voor maximale grip met winterbanden.

Dankzij onze online configurator hoeft u alleen maar het merk en model van uw voertuig in te voeren om alle mogelijke velgen te bekijken. Als u meer wilt weten over stalen velgen, kunt u onze velggids raadplegen.

Vergeet niet dat het bij de montage van uw wiel belangrijk is om de kruisbouten aan te draaien; lees voor meer details gerust het artikel over het vastschroeven van een velg.

Voor een correcte montage moeten een momentsleutel en de volgende aantrekkoppels worden gebruikt:

LiveChat
Whatsapp Messenger