Zoeken op auto
Optioneel
Alle
Alles selecteren Verwijder
Alle merken
0 / 59
Bevestigen

Aluminium velgen op voertuig

Om u een brede selectie aluminium velgen aan te bieden voor uw voertuig, gelieve uw automerk te selecteren in de lijst.

Banden Leader zorgt ervoor alle velgmodellen die bij uw auto passen te identificeren en voor u beschikbaar te stellen voor de beste marktprijs.

Bestel uw aluminiumvelgen tegen gereduceerde prijzen

Dankzij de steeds populairder wordende aluminium velg kunt u het uiterlijk van uw voertuig aanpassen door dit een hoger kwaliteitsimago of een totaal ander uiterlijk te geven.

Het gebruik van aluminium in de automobielsector is toegenomen. Dankzij dit metaal is het nu mogelijk om velgen te maken die esthetischer en lichter zijn.

De aluminiumvelg verbetert de prestaties van uw auto. Lichtere velgen verminderen het gewicht van de ongeveerde massa's, wat het comfort, de handling, de remafstanden en het brandstofverbruik verbetert.

Er zijn verschillende afwerkingen voor aluminium velgen, gelakt, gevernist, gepolijst.... er is voor ieder wat wils.

De aluminiumvelg is geschikt voor alle soorten voertuigen en is beschikbaar in alle maten. Met de aluminiumvelg kunt u de bandenmaten van uw auto aanpassen. Het is heel goed mogelijk om velgen met een grotere diameter te gebruiken voor een sportievere look.

U kunt ook bredere banden monteren of uw velgen met velgbouten of spoorverbreders buiten de carrosserie verlengen. In onze overeenstemmingstabel vindt u de bandenmaten / velgen, de bandbreedtes die op elke velgbreedte kunnen worden gemonteerd.

Dankzij onze 3D-configurator kunt u live zien wat de rand van uw voertuig oplevert.

LiveChat
Whatsapp Messenger